Welkom bij zeilmakerij  T.H.O.M.  Tuurlijk Helemaal Op Maat.

Wij zijn Thomas en Samantha en zowel partners op de zaak als thuis. We gaan vaak samen langs bij de klant om hier de wensen voor een nieuwe opdracht te bespreken, te mallen of te monteren. Samen met de klanten kijken we naar praktische gebruiksgemakken zodat u optimaal van ons werk kunt genieten.

Thomas is een echte vakman en heeft ruim 15 jaar ervaring met de ambacht van zeilmakerij. Vanaf 2015 zijn wij gestart met onze eigen zeilmakerij T.H.O.M. Wij zijn begonnen in een schuur en zijn nu vindbaar in een loods te Sliedrecht, waar we een lekker grote werkvloer hebben en grotere projecten kunnen uitwerken. Thomas zijn passie voor de zeilmakerij zie je ook terug in zijn creativiteit en kwaliteit van de geleverde producten. Hij werkt het liefste met zijn handen en houd zeer zeker wel van een uitdaging. Bij T.H.O.M. streven wij ernaar om alle ideeën Tuurlijk Helemaal Op Maat te maken voor de klant. Voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om grote buiskappen of om speciale hoezen, we ontwerpen en fabriceren graag nieuwe producten of verbeteren oude ideeën.

Mijn partner Samantha is een echte duizendpoot binnen onze zeilmakerij T.H.O.M. Ze beheert de administratie, de telefoon en regelt ons email verkeer. Zij zal uw vaste aanspreekpunt zijn en diverse afspraken inplannen. Door haar betrokkenheid en enthousiasme voelt u zich gelijk op uw gemak en kunt u elke vraag bij haar stellen.

Samen streven wij ernaar om een goede service te bieden waar u een glimlach van krijgt en u te verblijden met onze geleverde producten.

Nieuwsgierig naar onze werkzaamheden, kijkt u dan rustig verder op onze website. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Creatieve groeten, Thomas en Samantha